micrusec, już dawno wróciliśmy ponad miesiąc temu za rok chcemy jechać znowu
Czarnobyl / Prypeć - Strefa Wykluczenia
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez sebastian7905naprzeciwko hotelu Polesie ,tan koło budki telefonicznej ,gdzie był sklep z meblami ,jest blok z mieszkaniami o wyższym standardzie ,może to tam ?
Zamieszczone przez micrusecJuż wróciliście z tej wyprawy ? Organizujecie jeszcze coś ?Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Pewnie Siergiej nie miał po drodze
Zakładając 20 października doszła w 6 dni, niezły czas.
Zamieszczone przez micrusecTo jeśli będzie możliwość i pozwoli mi zdrowie a nie stanowicie zamkniętego kręgu wybrałbym się.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
kkocis, no to teraz i my czekamy na pocztówki
micrusec, nie ma problema ,dawaj z nami ,do elektrowni nie idziemy ,ale przejeżdżał będziesz codziennie ,zdjęcie pewnie też zrobisz
[ Dodano: Pon 26 Paź, 15 19:29 ]
ciekawe zdjęcia z Jupitera
Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
jednak te piwnice trzeba by oblukać->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
mieszkanie Siergieja Akulina
Prypeć, Lesi Ukrainki nr 34 mieszkanie 84 - 3 pięro dla ułatwienia (ukraińcy nie liczą parteru ,jest od razu 1 piętro)
Anatolij Diatłow
mieszkał gdzieś przy alei Lenina - czasami piszą ,że w białym domu (nazwa potoczna) i teraz zadanie dla wszystkich znaleźć dokładny adres zamieszkania
Anatolija i gdzie jest ten biały domSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
sebastian7905, Biały Dom, Aleja Lenina 32/13 - http://wikimapia.org/10996111/pl/Bia...a-Lenina-32-13
W sumie niedaleko szpitala, na przeciwko domu kultury i hotelu
Komentarz
-
-
rafiki, a jednak ,tak jak myślałem ,to jest budynek o podwyższonym standardzie ,być może tam właśnie są mieszkania dwupoziomowe ,o których wcześniej pisałem i być może tam właśnie mieszkał DiatłowSebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
jest cel znaleźć mieszkanie DiatłowaSebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
lataliśmy z Tomkiem po tym 'białym domu' z racji tego że miał tam byc klub technika, zwiedziliśmy pare mieszkań, byłem dość wysoko, ale akurat dwupoziomowych nie zauwazyłem , może to było na ostatnim piętrze tylko dwupoziomowe mieszkanie... ogólnie w tamtym miejscu to zwróciliśmy uwagę właśnie na system ewakuacji pożarowej... z balkonu na balkon tym przejściem awaryjnym to by sie chyba tylko dziecko zmieściło, bo ja to już tylko czołganiem.,...
Komentarz
-
-
I do mnie kartka wczoraj dotarła.
Datownik w Czarnobylu 20.10.2015
Podobno w piwnicy Jupitera są kolejne kalosze i "granulki" koloru szaro/czarnego, które powodują niezłe pikanie.
Ten wóz strażacki co stoi obok fermy norek też podobno nieźle promieniuje od podwozia.
Zamieszczone przez sebastian7905ciekawe zdjęcia z Jupitera
Zostały zamknięte dopiero po wyłączeniu ostatniego czynnego bloku elektrowni w roku 2002.
To powoduje że są zachowane w lepszym stanie niż pozostała część Prypeci.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
moja też dzisiaj->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
ja jeszcze nie :niewiem laczeSebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
https://www.facebook.com/events/177927905876865/Premiera filmu dokumentalnego Czarnobyl - Wstęp Wzbroniony
10 listopada o godzinie 22:45
TVN Turbo
Komentarz
-
-
Jest kartka dotarła :yay:Sebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
:szeroki_usmiech->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Sebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
swietny filmik, stadion wygladal ekstra
a tutaj filmik dla "graczy" porownanie miejsc z rzeczywistosci z tymi przeniesionymi do gry STALKER. Chyba sobie kupie ta gierke hehe
Komentarz
-
Komentarz